Dnes je:

 

 

Čas:

 

...Oficiálna         stránka SOU obchodného a DOŠ Prešov aktualizovaná 19.mája 2005

  PRIJÍMACIE KONANIE- SOU NŠ

SOU obchodné a DOŠ Prešov

 
   

Kritéria pre prijatie na 
NADSTAVBOVÉ štúdi
um  
pre šk.rok 2007/2008

forma: denná
             večerná  

Študijný odbor: 
      6411 4 01  prevádzka obchodu - vnútorný obchod
      6411 4 02  prevádzka obchodu - propagácia
      6421 4       spoločné stravovanie
      2982 4 01  potravinárská výroba-mäsová a údenár. výroba
      2982 4 02  potravinárská výroba-pekárska a cukr. výroba
                          
Riaditeľ školy určuje tieto podmienky prijatia::

1. Do jednotlivých odborov budú prijatí uchádzači bez 
    prijímacej skúšky na  základe dosiahnutého študijného 
    priemeru v 1. polroku 3. ročníka SOU.

2. Poradie uchádzačov bude zostavené na základe 
   dosiahnutého študijného priemeru  v 1. polroku 
   3. ročníka SOU.

3. V prípade rovnosti študinného priemeru o poradí 
    uchádzača rozhodnú lepšie výsledky dosiahnuté 
    v slovenskom jazyku a literatúre v 1. polroku 3. ročníka
    SOU.

4. V prípade rovnosti lepšie študijné výsledky z cudzieho
     jazyka v 1. polroku  3.ročníka SOU.

Na základe uvedených kritérií bude zostavené poradie uchádzačov podľa dosiahnutého študijného priemeru, kde ich po zostupnom usporiadaní prijímacia komisia umiestni do počtu voľných miest.

Uchádzači môžu podať prihlášku len na jednu formu štúdia.

Schválené na porade vedenia dňa: 15. februára 2007

Prerokované na pedagogickej rade dňa 27. februára 2007

                                                          Mgr. Peter Kakaščík
                                                                   riaditeľ

 
<< Späť  Hore
 
  Možnosti  
Tlačiť Tlačiť
Poslať priateľom

Pridať k obľúbeným Pridať k obľúbeným
Nastaviť ako domovskú stránku 
 
Informácie o škole

Mapa stránky
  Informácie  

Do jarných prázdnin zostáva:  
 

Meniny má:
 
 
  Fotoalbum  

  Odbory  
  SOU obchodné:

Študijné odbory

Čašník, servírka
Kuchár
Obchodný pracovník

Učebné odbory
Kuchár
Čašník
Predavač
Pekár
Cukrár
Mäsiar
Aranžér
Nadstavbové štúdium
Prevádzka obchodu
Spoločné stravovanie
Potravinárska výroba
  DOŠ:

Obchod a podnikanie